Οινικές συναντήσεις Νοεμβρίου

Αγαπητοί  φίλοι του Οίνου του Αγαπητού χαίρετε

Ακολουθεί ενημέρωση για τις οινικές συναντήσεις Νοεμβρίου.
Σας περιμένουμε με χαρά!

 

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 9μμ. « Ο Γιώργος Παλυβός στον Οίνο τον Αγαπητό» 

Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε ξανά τον τολμηρό αμπελουργό –οινοποιό Γιώργο Παλυβό από την Νεμέα, γιατί δεν τον χορταίνουμε όταν ανεβαίνει στον Οίνο τον Αγαπητό.  

Η διαρκής του ενασχόληση με τα ζωτικά θέματα της ζώνης την οποία υπηρετεί με συνέπεια και γνώση, μας δίνει  κάθε τόσο την δυνατότητα να γνωρίσουμε τα καινοτόμα του blends, τις νέες του ετικέτες και τα πειραματικά κρασιά του.

Έτσι το ταξίδι μας θα αρχίσει με το «Όσα παίρνει   ο ΑΝΕΜΟΣ», θα αναρριχηθούμε στις «ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ»,  θα επισκεφτούμε τον «ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟ» , θα αφήσουμε ένα «ΙΧΝΟΣ» στο Merlot ,θα γνωρίσουμε τον «ΠΛΟΥΤΟ» του CS  και του Syrah της περιοχής , θα γευθούμε την “LA VIE EN ROSE”  και θα νοιώσουμε το αληθινό  «ΝΟΗΜΑ»  των ανθρώπων της μεγάλης των οινοποιών σχολής της Νεμέας.Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 9μμ. « Βραδιά επίγευσης από το ταξίδι μας στην εντυπωσιακή RIOXA»  

Το μοναδικό και αξέχαστο ταξίδι μας στις αρχές Νοέμβρη στην γοητευτική περιοχή της Ριόχα που δεν περιγράφεται με λόγια, μας δημιούργησε την ηθική υποχρέωση να  μοιραστούμε όλοι μαζί την απρόσμενη αυτή επίγευση που μας άφησε η πρόσφατη οινική μας εξόρμηση στην Ισπανία.

Διάσημα οινοποιεία άνοιξαν τα κελάρια τους και μας υποδέχθηκαν με ζεστό και επαγγελματικό τρόπο, τον οποίο τον ξαναβρίσκαμε κάθε μέρα, μέσα στα ποτήρια μας. 
  
Εντυπωσιακές ήταν και οργανωμένες prive γευσιγνωσίες των επίλεκτων κρασιών των οινοποιείων, ενώ το ιδανικό ταίριασμα με υπέροχα tapas ήταν στο ύψος των ουρανίσκων του οινογνωστών της ομάδας του Οίνου  του Αγαπητού.

Με την βεβαιότητα λοιπόν ότι αξίζει να πάρετε μέρος στην υπέροχη μύηση του Tempranillo και όχι μόνο, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε όλοι –συνοδεία τοπικού χαμον- αγαπημένα κρασιά από τα  οινοποιεία Bodegas Protos, Vina Real, Marques De Murrieta, Lopez de Heredia Vina Tordonia & Marques de Vargas, ταξιδεύοντας νοερά και μεσα από τα μικρού μήκους ενημερωτικά βιντεάκια μας για αυτήν την θρυλική περιοχή!

 
Προσεχώς Εκδρομή! 

Μονοήμερη εκδρομή με πούλμαν σε 2 οινοποιεία στην Εύβοια με ξεναγήσεις, γευσιγνωσίες και γεύμα.
Φυσικά μπορούν και οι φίλοι σας να ενταχθούν στην ταξιδιωτική μας παρέα!
Μείνετε συντονισμένοι!


Σε όλες τις βραδιές είναι απαραίτητη η δηλωση συμμετοχής.

" Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια   
Τ. 210 6142200
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
twitter.com/OinosOAgapitos
 instagram.com/oinosoagapitos/