Σεμινάρια Οινογνωσίας

ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2019!

 

Έναρξη νέου Α΄ Κύκλου Σεμιναρίων Οινογνωσίας:

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 8ΜΜ

Οι εγγραφές άρχισαν!

 

Εξασφαλίστε μια θέση στο μεθυστικό ταξίδι του κρασιού με ξεναγό τον οινολόγο και γευσιγνώστη Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα σεμιναρίων στα Μελίσσια, τέσσερις Κύκλοι οινογνωσίας απευθύνονται τόσο στους απλούς καταναλωτές, όσο και σε μελλοντικούς επαγγελματίες.

Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει συγκεκριμένη θεματολογία, υποστηρίζεται από οπτικο-ακουστικό υλικό, αλλά και γευσιγνωσία επιλεγμένων κρασιών (με την μέθοδο της τυφλής δοκιμής) συνοδεία τυριών και αλλαντικών.

Ο κάθε κύκλος ολοκληρώνονται σε τρεις δίωρες συναντήσεις. Μετά τη λήξη του κάθε κύκλου την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο επόμενος

Με την παρακολούθηση συνεπώς των τεσσάρων Κύκλων (δηλαδή 24 ωρών γευστικής ενημέρωσης) κάθε απαιτητικός καταναλωτής -έχοντας δοκιμάσει γύρω στα 70 κρασιά- θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαχειρίζεται την οινική ζωή του, με γνώση, σύνεση και απόλυτη επιτυχία.

Με την ολοκλήρωση των Τεσσάρων Κύκλων χορηγείται «Δίπλωμα Συμμετοχής» που επιβραβεύει την επίδοση κάθε γευσιγνώστη, ο οποίος μπορεί πλέον να περάσει στο αξιοζήλευτο μεταπτυχιακό τμήμα  (5ος΄ Κύκλος) και από εκεί στη συντροφιά των «Masters».

 

Οι προτεινόμενοι Κύκλοι της γευστικής εκπαίδευσης του «Οίνου του αγαπητού» είναι τέσσερις και περιλαμβάνουν ξεχωριστή θεματολογία:

 

Συγκεκριμένα:

 

1ος Κύκλος: «Εισαγωγή στο θαυμαστό κόσμο του κρασιού»

 

2ος Κύκλος: «Μύηση στην τέχνη & την τεχνική της γευσιγνωσίας»

 

3ος Κύκλος : «Σπουδή σε δέκα βασικές Ελληνικές ποικιλίες»  

 

4ος Κύκλος : «Σπουδή σε δέκα γνωστές κοσμοπολίτικες ποικιλίες»