ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00: ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ Α΄ΚΥΚΛΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ «Εισαγωγή στο θαυμαστό κόσμο του κρασιού!»

Οι εγγραφές άρχισαν!

3 συναντήσεις: Τετάρτη 15, 22 & 29 Μαρτίου 2017 20:00- 22:00.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου ξεκινά και πάλι ο πρώτος κύκλος των Σεμιναρίων οινογνωσίας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα υπέροχο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του κρασιού!

Εξασφαλίστε μια θέση στον Α΄ Κύκλο Σεμιναρίων Οινογνωσίας με ξεναγό τον οινολόγο και γευσιγνώστη Δημήτρη Χατζηνικολάου και μάθετε τα πάντα για την σωστή χρήση και απόλαυση του οίνου στη ζωή σας!

Ανακαλύψτε τα αρώματα και την τέχνη της δοκιμής των κρασιών! Θέματα όπως η τεχνική της γευσιγνωσίας, το σωστό "πάντρεμα" των κρασιών με το φαγητό, η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, η οργάνωση της προσωπικής κάβας καθώς και τα μυστικά εντυπωσιασμού στο τραπέζι, θα σας μυήσουν στη αληθινή απόλαυση του «οίνου του αγαπητού»!

Τρεις δίωρες συναντήσεις πάνω στα πρακτικότερα θέματα του οίνου στη ζωή μας, με ταυτόχρονη δοκιμή κρασιών, συνοδεία αλλαντικών και τυριών και οπτικοακουστική υποστήριξη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες 210 6142200 & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.